Microdermabrasie

Dit is een fantastische en effectieve manier van huidverbetering die het beste in een kuurverband werkt!

Het is een geheel ander manier van peelen van de opperhuid, d.m.v een handstuk met een diamenten opzetstuk wordt de bovenste laag van de opperhuid op een doeltreffende manier ontdaan van oude en dode huidcellen. Men kan hiermee 3 diepten uitvoeren nl. oppervlakkig, middel en diep. Uit onderzoek is gebleken dat om de productie van het collageen werkelijk te stimuleren echter een diepe behandeling aan te raden is. Hoe dieper hoe meer collageen en verbetering van de huid. Deskundigheid is wel hier op zijn plaats.

Het resultaat is reeds zichtbaar na 1 behandeling. Nieuw en gezond weefsel worden aangemaakt en de huid krijgt een betere doorbloeding en een jonge en vooral gladde uitstraling.

Na de behandeling kan de huid rood en wat geïrriteerd zijn maar dit zal snel verdwijnen. Het is wel raadzaam om thuis met de juiste verzorging verder te gaan en zo de huid te voeden en de behandeling te ondersteunen en de huid zo efficiënt mogelijk te laten herstellen.

Wij bieden u een verzorgingspakket aan dat bestaat uit een ampul met o.a. Hyaluronzuur die de collageensynthese stimuleert, de huid hydrateert, verzacht en voedt en er voor zorgt dat eventuele roodheden sneller verdwijnen. Een zonnecrème met factor 30+ die de huid goed beschermt.

Toepassingen:
•    Rimpels vervagen
•    Hardnekkige acne en acne-littekens
•    Pigmentvlekken/Melasma
•    Huidverjonging
•    Grove poriën/vette huid
•    Vermoeide (rokers) huid

Aantal behandelingen:
Eenmalig of in kuurverband (werkt effectiever)
Bij grover poriën: minstens 3-5 behandelingen 1x per week
Bij pigmentstoornis, Striae of littekens: minstens 5-8 behandelingen 1x per week

Natuurlijk hangt dit alles af van de conditie van de huid, diens regeneratievermogen en de mate van thuisverzorging tijdens de kuur.

Prijs per behandeling:
Microdermabrasie Diamant Peel v.a.
€99,-

Kuur van 3 behandelingen
€ 295,-
_4ad05f57563e57ad057e9f8977dedfb8_BL-840