Permanent make-up

Permanent Make-up
Permanent Make-up is de manier om je wenkbrauwen, eye-liner of lipcontouren altijd perfect op orde te hebben. Je hoeft ze nooit meer bij te werken met een potlood. Onder alle omstandigheden blijft uw Make-up perfect zitten. “Permanent mooi” gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer!

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. De pigmenten die gebruikt worden zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw.

Veilig en betrouwbaar!
Er wordt gewerkt met pigmenten van Ecuri. Deze pigmenten staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig! Als enige kunnen deze pigmenten bv. bij de lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd indien u er later toch vanaf wilt. Maar door de huidige techniek en deskundigheid van uw specialist zal dat tot het verleden horen! Uw specialist heeft een gedegen opleiding hiervoor gevolgd en wordt steeds bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken en wordt ook periodiek gekeurd door de GGD. Er wordt gewerkt met het geavanceerde Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en is ongelooflijk secuur en nagenoeg pijnloos.

Permanent Make-Up: Veilige make-up
Permanent Make-up is volkomen veilig en veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Je hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven maar kan ditect na te zijn behandeld met trots onder de mensen verschijnen.

Wat zijn de mogelijkheden?
- Wenkbrauwen
- Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met Permanent Make-up haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit nagenoeg onzichtbaar worden hersteld Er wordt een mooie natuurlijke wenkbrauw gecreërd!

Eyeliners
Permanent Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen blijven perfect verzorgd, diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald en geven u een jeugdigere uitstraling. Zeer geschikt voor mensen die een oogpotlood niet goed verdragen en voor lenzendragers een uitkomst. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd, dus gekleurde eyeliners behoren ook tot de mogelijkheid!
Lipliners

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. Zelfs gedeformeerde lippen krijgen weer een fraaie vorm. Met deze techniek kan ook de hele lip ingekleurd worden.

Littekencamouflage
Permanent Make-up is zeer geschokt voor het vervagen/camoufleren van littekens van brandwonden, ongelukken of operaties. Ook vitiligo of een tepelhof-correctie na een borstrecontructie kan hiermee behandeld worden.

Prijslijst Permanent Make-up:
Wenkbrauwen v.a.
299,-

Wenkbrauwen hairstroke
325,-

Eyeliner onder
150,-

Eyeliner boven dun lijntje
185,-

Eyeliner boven dubbel lijntje
235,-

Eyeliner boven en onder
325,-/375,-

Lipcontour
350,-

Lippen volledig inkleuren
399,-

Touche de beauté (schoonheidsstip)
75,-

Prijzen zijn inclusief 1 à 2 nabehandeling binnen 3 maanden. Alle behandelingen geschieden op afspraak, Een intake-formulier moet worden ingevuld en ondertekend naar waarheid. Een aanbetaling van € 50,- wordt berekend die in mindering gebracht wordt na de behandeling. Indien niet binnen 48-uur bij verhindering wordt geannuleerd vindt er geen restitutie plaats!